Wat is een bulletjournal?

bullet journaal

Wat is een bulletjournal?

Als je je afvraagt: "Wat is een bullet journal", ben je hier aan het juiste adres. Het Bullet Journal is een alternatief voor traditioneel schrijven in dagboekstijl en is een meer gedetailleerde benadering. In plaats van lange notities te maken, schrijf je korte notities, met één onderwerp per pagina. Dit komt omdat de pagina's meestal maar een maand lang zijn. Het is ook flexibel, zodat u het kunt gebruiken wanneer u aantekeningen moet maken.

Er zijn veel verschillende soorten bulletjournals en er is een breed scala aan stijlen en ontwerpen waaruit u kunt kiezen Mylovelynotebook.nl. Sommige mensen gebruiken een eenvoudig notitieboekje, terwijl anderen een uitgebreider ontwerp gebruiken. Wat u ook wilt, u kunt uw eigen dagboek maken door de hierboven beschreven stappen te volgen. Vul het vervolgens met uw ideeën en notities. Uiteindelijk zul je merken dat het bullet-journaal je eigen persoonlijke dagboek wordt. U zult versteld staan van de vele toepassingen van deze eenvoudige, kleurrijke tool.

Zodra je je dagboek hebt, ben je klaar om boekingen te maken. Je hebt een notitieboekje, pen en liniaal nodig. Hoewel je geen luxe briefpapier nodig hebt, moet je een pen kopen die voor jou comfortabel is. Als u eenmaal bent begonnen met het invoeren van gegevens, kunt u ze nummeren en aan uw index toevoegen. Dit maakt het later gemakkelijk om ze te vinden en te sorteren. Als je meerdere pagina's hebt gemaakt, kun je beginnen met het naar een hoger niveau tillen van je bullet journal.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: http://mylovelynotebook.nl/