Kooptips voor het gebruik van het Five Minute Journal

het vijf minuten dagboek

Kooptips voor het gebruik van het Five Minute Journal

Het Five Minute Journal is een eenvoudige, effectieve manier om een positieve mindset te creƫren. Door je elke dag te concentreren op de dingen waar je dankbaar voor bent, kun je meer bewust zijn en met intentie leven. De app maakt gebruik van het nieuwste onderzoek in de positieve psychologie om dagelijkse dankbaarheid aan te moedigen. Het regelmatig gebruiken van de Five Minute Journal zal leiden tot verbeterde relaties, meer geluk en een hernieuwd optimisme in je leven. Veel succesvolle mensen zweren erbij en bevelen het anderen aan.

The Five Minute Journal is gebruikt door veel succesvolle mensen, waaronder de auteur van de bestseller The Four Hour Work Week, Tim Ferriss Mylovelynotebook.nl the five minute journal. Hij heeft talloze boeken gepubliceerd over de voordelen van het gebruik van de Five Minute Journal en heeft enkele van zijn eigen tips gedeeld om er het beste van te maken. In zijn dagboek schrijft hij voor elke pagina een prompt. Deze prompt is van Tony Robbins' 3-Steps to a doorbraak.

Het Five Minute Journal kan in het begin repetitief aanvoelen, maar je zult verrast zijn hoe productief het is! Door een dankbaarheidsdagboek bij te houden, kun je je concentreren op wat echt belangrijk is voor jou en degenen om wie je geeft. Binnen een paar weken ziet u een duidelijke verbetering in uw humeur en uw relaties. Daarnaast zal de oefening ook je productiviteit verhogen en je geluksniveau verhogen. Als je je afvraagt hoe je moet beginnen met het bijhouden van een dagboek, volgen hier enkele handige tips:

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/