Wat is de Dermapen-behandeling?

dermapen behandeling

Wat is de Dermapen-behandeling?

De Dermapen-behandeling heeft verschillende voordelen, waaronder minimale uitvaltijd en effectiviteit. De naalden die door het apparaat worden gebruikt, zijn extreem fijn en zullen microkanaaltjes creëren in de bovenste laag van de huid. Naast het stimuleren van het natuurlijke collageenproductieproces, zorgen deze naalden ervoor dat 80% meer actuele voedingsstoffen in de huid worden afgegeven. Hierdoor zullen de actieve ingrediënten in uw behandeling dieper doordringen en uw huid effectiever behandelen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit type behandeling niet voor iedereen geschikt is.

De dermapen is een geavanceerde machine die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen Elim Instituut dermapen behandeling. Het state-of-the-art ontwerp zal effectief zijn op de meeste huidtypes. Het kan ook worden gebruikt om pigmentatieproblemen, alopecia en andere aandoeningen te behandelen. Door zijn unieke elektronische mechanisme kan dit apparaat worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Patiënten zien vaak al binnen vier tot zes sessies zichtbare resultaten. Naast het behandelen van deze huidproblemen, kan de Dermapen een aantal esthetische factoren helpen verbeteren.

De Dermapen behandeling is een niet-invasieve ingreep die in een salon kan worden uitgevoerd. De meeste cliënten voelen minimaal ongemak tijdens de procedure. De resulterende huid is glad en fris. De naalden worden in de bovenste laag van de huid geplaatst en kunnen in elk deel van het gezicht worden ingebracht. Het proces kan zo vaak als nodig worden herhaald. Dit kan worden gebruikt voor een aantal huidaandoeningen, waaronder acne en littekens in het gezicht.

Voor meer info klik je deze site aan: Elim Instituut