Litecoin nadelen en voordelen – waarom u Litecoin niet zou moeten verkiezen boven andere cryptovaluta

litecoin

Litecoin kopen Bij Bitcoin Meester – Hoewel het grootste probleem voor Litecoin en andere cryptovaluta’s hetzelfde is, zijn de twee valuta’s die hier moeite mee hebben Dash en Litecoin. Beiden hebben hun voor- en nadelen, maar voor Litecoin zijn de nadelen verreweg de grootste. Gelukkig hebben we de goede Litecoin-pro’s kunnen onderscheiden van de slechte, dus hier gaan we!

De eerste grote pro die vaak ter sprake komt bij het bespreken van Litecoin-pro’s, is het feit dat Litecoin enkele van de hoogste transactiesnelheden op de markt heeft. Dit is uitermate handig voor iedereen die handelt of investeert in digitale valuta. Met een transactietijd van slechts 10 minuten per blok is Litecoin de gemakkelijkste betaalmethode op het hele internet geworden om gebruik van te maken.

Het volgende op onze lijst met Litecoin-nadelen is het feit dat het niet volledig wordt ondersteund door de Amerikaanse regering.

Op dit moment heeft de Amerikaanse regering een munt uitgegeven die wordt gedekt door de Amerikaanse dollar. Op dit moment wordt de dollar zelf door niets gedekt, dus Litecoin is eigenlijk gewoon een investering in de Amerikaanse economie. Er is geen enkele Amerikaanse dollar beschikbaar om te drukken die nodig zou zijn als dit een echte valuta was. Het gebrek aan overheidssteun van Litecoins maakt het dus minder stabiel en minder veilig dan de dollar.

Een andere reden waarom Litecoin niet zo betrouwbaar is als andere valuta, is omdat het een gedecentraliseerd systeem mist. Alle andere digitale valuta zijn gebaseerd op netwerken. Met een gedecentraliseerd systeem wordt Litecoin aan zichzelf overgelaten tegen elke hacker die besluit het netwerk aan te vallen. Omdat Litecoin niet gedecentraliseerd is, kan elk individu of bedrijf gemakkelijk het systeem hacken en prijzen manipuleren.

Ten slotte komen we bij onze laatste bespreking van de voor- en nadelen van Litecoin. Het grote voordeel voor Litecoin zijn de lage kosten. Het wordt momenteel gewaardeerd op minder dan een tiende van een dollar, wat erg laag is in vergelijking met andere virtuele valuta. Dit maakt Litecoin tot een geweldige beginnersoptie, omdat het een zeer goedkope manier is om te beginnen. Hoewel de kosten laag zijn, is er nog steeds een hoog risico verbonden aan het gebruik van deze digitale valuta, omdat het een digitale valuta is en alles gebaseerd is op wiskunde.

Je moet onthouden dat Litecoin nog nieuw is, dus iedereen begint net. Dat betekent dat iedereen er een hoop van kan pakken, proberen geld te verdienen en het dan allemaal in de oceaan kan dumpen. Vanwege de lage prijs zou u echter relatief snel een aanzienlijke winst met litecoin moeten kunnen maken, als u weet hoe u dit op de juiste manier moet doen. En net als al het andere, als u op zoek bent naar een goede plek om te beginnen, moet u zeker overwegen om Bitcoin als uw eerste digitale valuta te gebruiken.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/