Hoe het beste kogelboekje te kiezen

bullet journal

Best Bullet Journal NotebooksBookends voor het houden van aantekeningen in het digitale tijdperk. Wil je zeggen dat je weinig anders wilt om bulletjournaling te beginnen, maar het enige essentiële ding dat je echt nodig hebt is een leuk, groot, lederen gebonden dagboek.

U hoeft niet noodzakelijkerwijs een groot tijdschrift met rasterpapierenpagina’s te hebben, u kunt een gewone, beklede, gevoerde of lege tijdschrift gebruiken, maar een goed tijdschrift met verwijderbare verdelers en kogelpunten is het populairste formaat. Wanneer je begint, is het het beste om iets te hebben dat meer ruimte heeft. Als u het vult, weet u nooit waar u uw aantekeningen kunt vinden. Ook, als u een groot tijdschrift heeft, kunt u gewoon pagina’s toevoegen indien nodig en ze zijn allemaal op één plaats.

Bullet Journal met verdelers: ik wed dat dit is waar je oude leren journaal eruit zag.

Weet je nog dat je vroeger je dagboek opende en de pagina’s samenvoegde om je aantekeningen te lezen? Dat was zo gemakkelijk! Je pakte gewoon je twee handen, legde het dagboek waar je wilde schrijven en haalde de pagina’s er een voor een uit. Dit is niet langer en met de nieuwe verdelers, het is gemakkelijker dan ooit om aantekeningen te maken zonder afbreuk te doen aan pagina-ruimte.

Dubbel gestapelde kussensloop met onzichtbare verdelers: al tientallen jaren gebruikten mensen dikke, zware, niet-gelabelde spiraalvormige notebooks op school en daarbuiten. Het voordeel van deze spiraalvormige notebooks is dat de pagina’s lang en volumineus waren. Echter, met de nieuwe dubbele gestapelde kussenslopen, krijgt u een notebook binnen en krijgt u de voordelen van een leuke, wijd en gemakkelijk toegankelijk Spiral Notebook plus het gemak van het eenvoudig veranderen van pagina’s.

Premium dik papier: er is niets erger dan aantekeningen maken in een verfrommelde bal papier, die gemakkelijk kan worden beschadigd door vocht en zelfs kan worden weggeveegd door speeksel. Wat erger is, is dat de pagina’s van een notebook vaak worden gesmeerd met voedsel of ander materiaal dat ze erg moeilijk te lezen maken. Daarom wordt dik papier van hoge kwaliteit gebruikt in bullet journals van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en gebruiksvriendelijk zijn. Het is ook slim om een notebook te kopen met een omslag zodat hij niet kapot gaat.

Mindelijk duur is absoluut de beste keuze, maar skimp niet op kwaliteit.

Minimalistische look: het beste bullet-journaal is een notebook die alles heeft wat je wilt zonder overboord te gaan. Veel meer mensen kiezen voor de minimalistische aanpak door te kiezen voor dun watervast papier en minimale ontwerpen voor hun dagboek. Deze zijn niet duur en passen gemakkelijk in uw portemonnee. Ze zijn ideaal voor diegenen die niet willen of de extra verfraaiingen in dure designer naam pennen of die omvangrijke, oversized bolsdagboek nodig hebben waarvan velen van ons overal heen dragen waar we heen gaan.

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl